Som un equip multidisciplinar format en experiència i tècnica

Abordem íntegrament projectes web i aplicacions de forma global
enriquint les teves idees i projectes.
Dissenyadors gràfics

Dissenyadors gràfics

Axon va nèixer en un un equip de dissenyadors motivats pels entorns web i les seves interfícies, però sense deixar de banda les arrels del disseny gràfic convencional.
Donem personalitat als projectes del nostres clients i vetllem per la qualitat i el detall dels nostres dissenys. La satisfacció del client va lligada també amb la nostra.

Maquetadors web

Maquetadors gràfics

Construeixen l'esquelet dels elements gràfics sobre el suport final (web o paper) i de generar els talls precisos sobre les imatges per a una òptima càrrega, i tambè que la visualització de les pàgines web sigui correcta sobre diversos navegadors web.
La feina del maquetador depèn del treball en equip, ja que ha d'integrar-se alhora amb els dissenyadors i programadors.

Programadors web i d'aplicacions

Programadors

Creem estructures de dades i desenvolupem les funcionalitats de la interactivitat de cada aplicació.
Els nostres programadors creen aplicacions escalables i robustes mitjançant frameworks de programació, que permeten reduïr costos i guanyar seguretat. Treballem amb diversos llenguatges de programació segons les necessitats i sobre diferents plataformes.

Disseny gràfic

Dissenyar ens apassiona i és el principi de tot el que ens mou, de les nostres inquietuds i de la pròpia motivació. Sense el disseny gràfic només hi ha indefinició; sense una bona imatge, qualsevol producte o servei perd protagonisme per excel·lent que sigui. Tenim cura dels petits detalls per a crear identitats de valor afegit que guanyen la confiança de clients i usuaris.

Webs i aplicacions

Som una agència web especialitzada en la creació de pàgines web a mida.
Optimitzem els costos d’ampliacions futures a l’emprar estàndars de codi obert i programari lliure.
Tenim molta cura en els principis de la usabilitat, que apliquem després al disseny gràfic i trasnformem de forma funcional amb la lògica de la programació web.

Imatge corporativa

A Axon ens agrada en excés conceptualitzar, i és per això que disfrutem amb la definició de marques i la creació de logos i identitats. Dissenyem marques visibles, tangibles i omnipresents sempre.
Creem les aplicacions gràfiques de la teva organització, empresa o institució i et donem la identitat pròpia que augmenta l’eficiència en els teus canals de comunicació.