La Llotja de Lleida - Disseny de pàgines web

La Llotja de Lleida, el Palau de Congressos Municipal, ens ha encarregat la creació i el disseny de la pàgina web corporativa.
Per Axon ha sigut tot un orgull dissenyar i implementar completament a mida i sense l'utilització de plantilles la plataforma on-line d'un espai tant rellevant de la ciutat de Lleida. Hem creat una interfície diàfana i contemporània, amb disseny pla i amb i adaptada a una estructura amb certa complexitat de continguts; i tot això amb disseny responsive.

La pàgina web compta amb diversos apartats: serveis, agenda d'esdeveniments, reserves, actualitat, informació corporativa, contacte i contractació. També donem a conèixer l’espai als usuaris amb la visita virtual creada amb Google.
Nota: Actualment, aquest web que us mostrem des d'Axon (Any 2016 en endarrera) no es correspon amb la versió actual del web (any 2017 en endavant), ja que La Llotja de Lleida és gestionada per una altra entitat i aquesta decideix canviar-ne totalment el format i l'estructura. Tot i així, des d'Axon us permetem accedir a veure'n la versió antiga per a que pugueu veure el bon disseny i la cura que es va posar en aquest projecte.

veure pàgina web