Pàgina web immobiliària - SIM - Disseny de pàgines web

Oferir un servei integral immobiliari de qualitat, especialitzant-se en la protecció als propietaris mitjançant la implantació de mesures preventives per evitar la morositat. Aquest és l'objectiu de SIM Lleida, a més d'una gestió integral dels immobles i serveis exclusius (assegurança gratis amb Allianz i 50 euros per cada persona que portis com a llogater) per als llogaters. I els responsables de l'empresa han confiat amb Axon per crear la pàgina web i totes les aplicacions gràfiques i tecnològiques que se'n deriven.

A partir d'un prototipatge de l'aplicació i un estudi d'usabilitat hem creat un disseny web totalment personalitzat i posteriorment l'hem maquetat amb HTML i CSS. A continuació hem programat l'aplicació web amb Symfony. Amb aquest procés hem implementat el seu portal de venda i serveis, localitzat a la zona de Lleida i amb localització per zones, que permet als usuaris una cerca ràpida i detallada dels immobles. A més, a través d'un sistema de gestió intern de continguts, els propietaris tenen una gestió i control òptim dels seus immobles.

Els dissenyadors d'Axon també vam crear la seva imatge corporativa, sota les premisses de sobrietat i modernitat que requereixen les característiques d'aquest portal. També hem fet el disseny exterior de les seves oficines, així com tota la cartelleria i la papereria: targetes, sobres i paper de carta.

veure pàgina web