Rogles Aventura - Disseny de pàgines web

Rogles Aventura va néixer com una entitat sense ànim de lucre, que utilitzava l'activitat física amb l'objectiu d'inserir esportivament als joves.
Amb el temps, ha evolucionat com un equip professional de monitors i guies titulats, amants de la zona de l'Ebre i en especial de les zones de Flix, Vinebre, Mora la Nova i Tivissa.
Les activitats que ofereixen son: piragüisme, vies ferrades, bicicleta de muntanya, packs d'aventura, pàdel surf, tir amb arc, orientació, senderisme i escoles de temps lliure.

Rogles va contactar amb Àxon per redissenyar l'anterior pàgina web que tenien, realitzada amb Joomla. També necessitaven optimitzar la pàgina web per a una millor indexació en els cercadors. Des d'Àxon, vam conceptualitzar una pàgina web més estructurada semànticament, sense oblidar-nos de crear una interfície visualment potent, que permet mostrar els magnífics indrets que el paisatge i la zona ofereix. També hem creat un nou sistema de gestió de continguts a mida, mitjançant el framework Symfony, previ estudi d'usabilitat, cercant una gestió eficient i ràpida.

veure pàgina web